TENNIS


Tennisschoenen
Stabiliteit en bewegingsvrijheid zijn eigenschappen die van belang zijn bij een tennisschoen. Tennisschoenen worden namelijk gemaakt voor de korte en explosieve bewegingen die je op de tennisbaan maakt. Koop daarom niet zomaar sportschoenen, maar specifieke tennisschoenen. Bij L.J. Sport vind je tennisschoenen die ademend en schokabsorberend zijn en extra steun bieden bij de hiel. Of je nu een professioneel speler bent of een beginner, L.J. Sport heeft een breed aanbod voor ieder niveau.

Tenniskleding
Zoals bij de meeste sportkleding is het ook bij tenniskleding belangrijk dat het vochtregulerend en ventilerend is. Zo kun jij je focussen op je spel zonder daarbij door bijvoorbeeld zweet of warmte gehinderd te worden. De slanke pasvorm van de kleding volgt de natuurlijke beweging van de speler en verhoogt het comfort. Het materiaal van de tennisshirts, jurkjes, rokjes en shorts zorgen voor goede bewegingsvrijheid en een ademend effect. Zo presteer je optimaal op de tennisbaan!

Tennisrackets
Wil je een tennisracket kopen maar weet je niet welk racket het beste bij jou past? Rackets kunnen verschillen in bladgrootte, balanspunt, gewicht en lengte. Je niveau, speltype en lichaamsbouw zijn factoren die bepalen welk type racket goed bij je past. Ook de grootte van de (achter)zwaai, ook wel de swing style genoemd, is van belang. Afhankelijk van de wensen, het niveau en de swing style kan worden bepaald of een allround, power of controle racket het best bij je past. Kom langs in een van onze winkels om samen met een van onze medewerkers op zoek te gaan naar een racket die het best bij jou past.