Teamkleding nodig voor jullie team?

Wij bieden teamkleding aan voor allerlei verschillende teams!

Teamkleding op maat

Ben je op zoek naar teamkleding zodat jij en je team kunnen schitteren op het sportveld, langs de zijlijn of tijdens een teamuitje? Als echte sportliefhebbers zijn wij trotse partner van meer dan 25 sportverenigingen en organisaties in de regio en weten wij hoe belangrijk professionele teamkleding is. En daarom helpen wij graag ieder team bij het vinden van dé perfecte team outfit!

Van sportbroeken, sportshirts en sokken tot aan trainingspakken en zelfs sporttassen, wij hebben het! En of jullie nou spelen in het blauw-wit, zwart-rood of groen-geel, echt alle kleurcombinaties zijn mogelijk.

Als echte teamplayer kunnen wij teamkleding leveren van verschillende merken waaronder Adidas, Erima, Hummel, Nike, Masita, Robey, Stanno en Reece. Zo hoeven jij en je team het nooit zonder jullie favoriete merk te doen! Wil je teamwear aanschaffen voor je hele team? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Waarom L.J. Sport?

Betrouwbaar en persoonlijk

Professionele sportspeciaalzaak

Sportief & Deskundig personeel

Winkelen op afspraak

Veilig online bestellen en betalen

Teamkleding voetbal

Sta jij iedere zaterdag al vroeg een balletje te trappen op het veld? Zit voetbal in je hart en nieren? En kan jouw team wel een nieuwe trendy team outfit gebruiken? Ook voor voetbal teamkleding lopen wij warm. Wij zorgen voor de juiste teamwear afgestemd op de wensen en eisen van je team.


Voetbalshirts, voetbalbroekjes, voetbalsokken of trainingspakken voor het hele team, wij leveren een ruim assortiment voetbal teamkleding in diverse soorten, maten en merken. Denk aan merken als Nike, Hummel, Robey en Adidas. En wij kunnen niet alleen voetbal teamkleding leveren voor outdoor, maar ook voor indoor. Want voor bijvoorbeeld een keeper kan daar nog wel eens verschil in zitten.


De voetbal teamkleding ook laten bedrukken? Dat kan. Wij kunnen de shirts personaliseren met bijvoorbeeld rugnummers, initialen, namen of logo’s van verenigingen of sponsoren. Alles voor een zo sterk mogelijk teamgevoel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor voetbal teamkleding? Onze voetbalfanaten weten precies welke outfit geschikt is voor jouw team en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Teamwear voor alle sporten

Bij L.J. Sport leveren wij niet alleen voetbal teamkleding. Bij ons kun je ook terecht voor teamwear voor andere populaire sporten zoals hockey, running, tennis, handbal en bijvoorbeeld volleybal. Want je bent tenslotte pas echt één team als je allemaal dezelfde outfit draagt.

Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een goede sportuitrusting. Trainingspakken, sweatshirts, broeken, shirts, sokken en ook diverse accessoires. De teamwear is verkrijgbaar van verschillende merken zoals Erima en Reece. Maar ook Nike en Adidas.

En in je team in natuurlijk niemand hetzelfde en daarom leveren wij alle teamwear in verschillende maten en pasvormen, voor zowel heren als dames. Wil je meer weten over onze teamwear? Of wil je hulp bij het samenstellen van jullie teamwear? Wij adviseren u graag.

Onze merken voor teamkleding

Teamkleding laten bedrukken?

Wil je jouw teamkleding laten bedrukken? Want zo maak je jouw teamwear pas echt persoonlijk! Bij ons kun je jouw teamwear ook laten bedrukken. Wij hebben het bedrukken van teamwear in eigen beheer.

En zorgen dat jouw teamwear wordt gepersonaliseerd. Het vermelden van namen en initialen op broeken en shirts? Rugnummers en logo’s van clubs of sponsoren op je shirts? En wat dacht je van bedrijfs- of groepsnamen, zodat jij en je collega’s een echt ‘team’ vormen? Zelfs voetbalschoenen kunnen wij voorzien van drukwerk. Geef ons jouw wensen door en wij zorgen voor gepersonaliseerde sportkleding en trainingspakken voor het hele team!

Teamwear voor je bedrijfsuitje

Heb jij een evenement met je collega’s gepland en wil je er allemaal hetzelfde uitzien? Professionaliteit uitstralen én het echte teamgevoel creëren? Wij kunnen van alles leveren voor jouw teamuitje. Een eenvoudig t-shirt met jullie bedrijfslogo of hoogwaardige kleding in verschillende soorten en maten. Niets is te gek! Wij adviseren u graag en denken met u mee voor de meest geschikte outfit. 

Onze tevreden sporters