Babolat

Alles wat een tennisser verdient 

Babolat

tennisrackets

Babolat is een wereldwijd bekend tennismerk. Babolat is niet alleen verantwoordelijk voor al Rafael Nadal zijn materiaal, maar ze zijn ook nog is sponsor van een van grootste grand slam toernooien van de wereld: Wimbledon. 

Nadal heeft zelfs zijn eigen Tennisracket lijn gekregen. De Babolat pure Aero RAFA. Daarnaast heeft Babolat ook nog de Pure Strike en de Babolat Pure Drive. Drie fantastische rackets. 

Ook is er bij Babolat aan de jongste tennisspelers gedacht. Want een aantal van de volwassen modellen worden ook in een junior variant aangeboden! Het is ontzettend belangrijk dat jij je goed voelt met het tennisracket in je hand. 

En niet alleen voor je racket kun je bij Babolat terecht. Ook bieden zij een schitterend assortiment aan tennisschoenen! Dus ben jij op zoek naar een Babolat tennisracket of Babolat tennisschoenen? Dan zit je goed bij L.J. Sport! Ons team experts staat altijd klaar om jou hierbij te helpen. Kom een keer langs in onze winkel in Sassenheim!    

Babolat Pure Aero

Maak jezelf klaar voor het gevecht! Met de Babolat Pure Aero haal jij het maximale uit je spin. Voel je machtig en haal iedere uithoek van het tennisveld met dit fantastische racket. Dit racket gaat al sinds 2003 mee. En werd in die tijd speciaal gecreëerd voor spin. Samen met Rafael Nadal en andere toptennissers is er jarenlang doorontwikkeld. En met succes want Nadal heeft 22 grand slam enkelspel-titels. Treed jij in Nadal zijn voetsporen met de Babolat Pure Aero? 

Naast dat je met veel spin kunt spelen. Heb je ook genoeg power nodig om je offensieve spel te ondersteunen. Maar vergeet ook niet om genoeg gevoel in je spel te leggen. Door de laatste ontwikkelen van de Babolat Pure Aero komen de elementen spin, power en gevoel samen in een racket. De AeroModular technologie is gefocussed op de aerodynamica. 

Dit verhoogt de snelheid van het racketblad wat weer een positieve invloed heeft op de opwekking van spin. En door de Cortex feel technologie worden trillingen nog beter opgevangen. Laat je voorlichten door een van onze experts en kom samen met hen tot het perfecte racket. En misschien loop jij wel naar buiten met een Babolat Pure Aero.

Babolat Pure Strike

Inmiddels al de derde generatie van de Babolat Pure Strike. Een racket ontwikkeld voor controle! Sla jij hard, houdt jij graag al de druk op je tegenstander en is het spel volgens jouw altijd aanvallend? Dan is de Babolat Pure Strike het racket dat jij zoekt.

 De derde generatie Babolat Pure Strike is ontwikkeld om in te spelen met op het moderne spel. De scherpe controle daagt jou uit om wat extra risico te nemen tijdens je wedstrijd. Maar om dat risico te durven nemen moet je goed vertrouwen hebben in je racket. 

De Babolat Pure Strike is een stabiel racket waar jij altijd op kan bouwen! Het toegevoegde C2 pure feel zorgt voor de perfecte trilling filtratie waardoor jij bij iedere slag een puur gevoel hebt. Een andere techniek die is toegevoegd aan dit racket is de control frame technologie. 

Dit is door Babolat ontwikkeld voor maximale controle. Door het kader met vierkante balken wordt er extra stabiliteit toegevoegd aan het racket. 

Is dit nu het racket wat precies bij jouw speelstijl past? kom dan langs in onze winkel of bestel snel online het racket dat jij nodig hebt!

Babolat Pure Drive

Het oudste en dus langst ontwikkelde racket. De Babolat Pure Drive. Dit racket wordt al sinds 1994 gemaakt en verkocht. In al de volgende jaren is dit het Boegbeeld voor kracht geworden! Na al die jaren ervaring heeft Babolat er voor kunnen zorgen dat iedere generatie de Pure Drive perfect wordt afgestemd op de behoefte van het spel. Niet schokkend dus dat dit een van meest populaire rackets ter wereld is. 

De Babolat is een combinatie van Power, Explosiviteit en gevoel. De FSI power technologie zorgt voor power in de Babolat Pure Drive. Dit interactiesysteem tussen kader en bespanning berust op een 16×19 besnaring patroon. Samen met de geoptimaliseerde diamant ringetjes resulteert dit in een grotere sweetspot. Dit in combinatie met het ellipsvormige frame maakt dit racket echt een powerhouse. 

Kun jij je vinden in de boven beschreven speelstijl? Schaf dan snel de Babolat Pure Drive aan en word de baas op het tennisveld. Wil jij nog meer uitleg over de Babolat Pure Drive of een ander Babolat tennisracket? kom dan een keer langs in onze winkel aan de hoofdstraat 191 te Sassenheim.  

Ook tennisschoenen!

Tennisschoenen voor heren, dames en kinderen. Oftewel, Babolat heeft voor ieder wat wils. Klassiek wit of liever een fris kleurtje? Geen probleem bij Babolat zit je goed! 

Of je nu op gravel, hardcourt, smashcourt of in de zaal speelt, Babolat heeft een schoen die jou veel plezier gaat opleveren! Met fantastische types als de Pro pulse of de jet mach wordt iedere wedstrijd of training een feest voor jou! 

De Babolat Propulse is een schoen voor de ietwat agressief spelende tennisser. Door de stevige zool kan jij glijden als de beste, hard afzetten om zelfs de aller moeilijkste ballen nog te pakken en zekerheid uitstralen binnen de lijnen. 

De schoen is opgebouwd uit verschillende verstevigde plekken om zo de duurzaamheid tot het uiterste te pushen! De iets oversized omhullende zijbanden bieden een stevigheid van ongeëvenaarde kwaliteit. Daarnaast zorgt dit voor een robuust en stoer uiterlijk. Kortom een schoen van een ongekende klasse. 

Is dit nou de schoen die jij zoekt? Bestel dan snel en eenvoudig jouw nieuwe paar Babolat Pro pulse. Liever even aan je voeten voelen of de Babolat Pro pulse wel echt wat voor jou is? Kom dan langs in onze winkel voor passend advies. 

De Jet Mach is een echte klassieker in het Babolat tennisschoenen assortiment. Klassieke uitstraling gegarandeerd! De Jet Mach is ontworpen voor precisie en bewegingsvrijheid. Maar dankzij de laatste Matryx-technologie is de Babolat Jet Mach nog steviger, lichter en comfortabeler. 

Met slechts 325 gram aan je voeten lijkt het alsof je op wolken loopt en vlieg jij over de baan heen! Ook aan demping niet te kort. De hiel-zone word uitgerust met EVA-schuim wat lekker zacht is en dus alle klappen opvangt.  

Artikelen van Babolat kopen?

Bestel eenvoudig jouw Babolat artikelen online bij LJ Sport. Bekijk ons gehele assortiment Babolat artikelen op onze website. Heb jij gevonden wat je nodig hebt? Perfect! Stop het in je winkelmandje en bestel snel, eenvoudig en veilig je nieuwe Babolat tennis artikelen. Nog niet helemaal gevonden wat je nodig hebt? of wil je graag persoonlijk advies? Ook dat is geen enkel probleem. 

Aan de hoofdstraat 191 te Sassenheim staan wij van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar met passend advies! 

Ik wil graag persoonlijk advies