Nooit meer verzwikken?

Wij meten de EXO-L braces precies voor jou op maat!

Nooit meer last van verzwik bewegingen met de EXO-L brace

Heb jij last van verzwikkingen tijdens het sporten? Verzwikkingen zijn erg vervelend en kunnen daarnaast invloed hebben op je sportprestaties. 

Wij hebben dé oplossing voor jou! Met de EXO-L enkelbrace voorkom je dat de enkel tijdens het sporten kan verzwikken. Wij meten de enkelbrace speciaal voor jou aan, zodat deze een comfortabel draagcomfort heeft.

De EXO-L enkelbrace begint te werken als je enkel dreigt te verzwikken. De EXO-L enkelband ondersteund de eigen enkelbanden met een veiligheidsriem die via een bevestigingsmechanisme wordt verbonden met de buitenzijde van een schoen. Vergelijkbaar met een veiligheidsriem in een auto, komt het koord alleen strak te staan bij één specifiek, gevaarlijke beweging. Dit is ideaal, omdat je hierdoor je bewegingsvrijheid tijdens het sporten behoudt. En bovendien optimaal beschermd bent tegen mogelijke verzwikkingen.

Wil je meer informatie over de EXO-L enkelbrace? Of wilt u een enkelbrace aan laten meten? Onze sportspecialisten voorzien je graag van passend advies. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op via info@ljsport.nl of 0252-240 777.

Waarom L.J. Sport?

Betrouwbaar en persoonlijk

Professionele sportspeciaalzaak

Sportief & Deskundig personeel

Winkelen op afspraak

Veilig online bestellen en betalen

Hoe werkt het aanmeten van de EXO-L enkelbrace?

De EXO-L enkelbrace moet speciaal op maat gemaakt worden voor jouw enkel. Dit doen wij door een 3D-scan te maken van de enkel. Vervolgens wordt een innovatieve 3D-printtechniek gebruikt om de EXO-L enkelbrace precies op maat te maken.

Om de EXO-L Enkelbrace te kunnen gaan gebruiken moet daarnaast ook de schoen aangepast worden. Het is daarbij belangrijk om een juist passende sportschoen te hebben. Wij adviseren daarom ook om tijdens de afspraak jouw sportschoenen en inlegzolen mee te nemen. Onze verkoopspecialisten kunnen hier passend advies over geven. Vervolgens wordt er een strap op de schoen bevestigd, zodat de EXO-L enkelbrace gebruikt kan gaan worden.

De voordelen EXO-L enkelbrace

De EXO-L enkelbrace kent een groot voordeel ten opzichte van tape of andere braces. Het grootste voordeel is de bewegingsvrijheid

Tape en braces gaan om je enkel heen en zetten je enkel als het ware vast, om zo de verzwikking te voorkomen. Dit heeft in veel gevallen een negatief effect op de bewegingsvrijheid en dus op je sportprestaties. Braces nemen vaak ruimte in de schoen in, waardoor de brace en schoen snel slijten en irritatie aan de huid kan ontstaan. Daarnaast kan tape zorgen voor huidirritatie/allergie door de kleefstof.

Bij de EXO-L is dit niet geval! Deze brace zit buiten je schoen en geeft dus geen kramp of irritaties. De brace is daarnaast helemaal op maat gemaakt, waardoor het een verlengstuk is van je lichaam. 

En het belangrijkste van de EXO-L is dat de brace de verzwikbewegingen tegengaat. Hierdoor krijgt de enkel alle bewegingsvrijheid die er nodig is om te presteren. Het gebruik gaat dus niet ten koste van je sportprestaties. En zorgt eigenlijk alleen maar voor een verbetering ervan!

Wat kost een EXO-L enkelbrace

Enthousiast geworden over de EXO-L enkelbrace? Dan wil je natuurlijk weten wat deze brace je gaat kosten.

De kosten voor één EXO-L enkelbrace bedragen € 169,-. Liever een hele set? De kosten voor een set zijn € 279,-. Beiden kosten zijn inclusief het aanmeten van de brace(s). Naast deze brace verkopen wij ook losse straps, deze kosten € 14,95 per stuk (inclusief bevestiging op de schoen).

Meer informatie

PDF’s openen in een nieuw tabblad

De ervaringen van onze klanten