Falke

Technische kleding die je niet kan missen

Falke

Sokken en meer

Veel mensen denken dat het stopt als je goede schoenen hebt gevonden. Niets is minder waar. De sokken die jij in die schoenen gaat dragen zijn minstens zo belangrijk! En daar gaat Falke jou bij helpen. Of je nu een hardloper, voetballer, tennisser of gewoon opzoek bent naar sokken voor in je casual schoenen. Falke heeft het allemaal. Al de sokken van Falke worden zo gefabriceerd dat er geen enkele naad te zien noch te voelen is. Dit reduceert de kans op blaren en andere pijntjes. 

Neem bijvoorbeeld de Falke RU4 en RU5. Dit zijn twee soorten hardloopsokken. Volledig naadloos en zo gevormd dat ze perfect aansluiten om jouw voeten. De sokken reguleren het vocht dusdanig dat jij er geen last meer hebt. Daarbij hebben de sokken ook nog is een dempend effect om de laatste schokken die jouw schoenen laten gaan worden opgevangen door de sokken. Na het wassen van de sokken kan je ze ophangen en door de snelle droging zijn dezelfde avond nog klaar voor gebruik. De RU4 is iets dikker dan de RU5. Met andere woorden, met de RU5 heb je nóg feeling in je schoenen. 

Ben jij een enthousiast wandelaar? En wil jij je wandeling nog comfortabeler maken. Dat kan! Probeer de TK2 van Falke is. Deze wollen ,gebreide, naadloze sokken zijn een genot voor aan je voeten. Ook deze sokken zijn vochtregulerend en hebben daarbij een verkoelende werking. Doordat deze Falke TK2 anatomisch zijn gevormd sluiten ze perfect aan om iedere voet! Breidt je wandelingen nog verder uit met de Falke TK2 aan je voeten. Geen afstand is meer te gek voor jou. 

Ook aan de tennissers is gedacht bij Falke. Tennis is een vliegensvlugge sport veel stoppen, starten en draaien. Daar hoort een goede sok bij. En die goede sok vindt jij in de TE4. Een ietwat dikkere naadloze sok die demping bij iedere stap biedt. Super sneldrogend en vochtregulerend zodat jouw voet en schoen droog blijft tijdens je intensieve training of wedstrijd. 

Falke Falke technische onderkleding

Vaak denkt men dat technische onderkleding er alleen is om je warm in de winter te houden. Het tegendeel is waar! Falke heeft T-shirt en hemden voor zowel de zomer als de Winter. Het falke cool T-shirt is perfect voor zomerse dagen. En niet alleen als je gaat sporten! Door gebruik polyamide kan vocht heel snel worden afgevoerd waardoor jouw lichaam tijdens je training of een warme dag droog blijft. Het is van essentieel belang dat dit T-shirt perfect aansluit om jouw lichaam. Alleen met direct contact kan het T-shirt zijn werk doen. De maat is dus ontzettend belangrijk. Het T-shirt wordt uitgegeven in zwart en wit voor mannen en vrouwen. Vind jij een T-shirt niet zo lekker zitten en draag je dus liever een singlet of een hemd? Geen probleem ook deze heeft falke uitgebracht in de Cool variant. 

Maar natuurlijk heeft Falke ook wat bedacht voor de winter. De Falke warm collectie. Zoals de naam al zegt, de Falke warm serie wordt gemaakt om jou tijdens de koude dagen toch lekker warm te houden. Ook bij deze serie geldt weer de pasvorm is ontzettend belangrijk. Dankzij het tweelaags ontwerp blijf je bij welke temperatuur dan ook lekker warm! Net als de cool versie is de warm aangeboden in t-shirt, singlet en hemd voor zowel mannen als vrouwen in beide zwart en wit. 

Ik wil graag persoonlijk advies