Welke sportschoenen passen het beste bij jouw voeten?

Ontdek het met onze GRATIS voetanalyse!

Hoe werkt de voetanalyse van L.J. Sport?

De voetanalyse van L.J. Sport geeft ons inzicht in de stand van jouw voeten en hoe jij jouw voeten beweegt tijdens inspanning. Bij een voetanalyse meten wij de lengte en de breedte van jouw voeten, zowel in onbelaste als in belaste toestand.

Verder bekijken wij de mate van doorzakken van de voetbogen, de stand van de enkels, de hoogte van de wreef en we bekijken eventuele andere bijzonderheden aan de voet. Uiteraard vragen wij de klant ook of hij/zij klachten of bijzonderheden aan de voeten heeft die voor ons belangrijk zijn om te weten. Met deze kennis gaan onze schoenenspecialisten de juiste schoenen voor de jouw favoriete sport voor je selecteren en gaan we passen. Op de loopbaan of loopband kunnen de schoenen ook in actie getest worden. Als je liever even buiten wilt lopen is dat ook geen probleem.

Waarom L.J. Sport?

Betrouwbaar en persoonlijk

Professionele sportspeciaalzaak

Sportief & Deskundig personeel

Winkelen op afspraak

Veilig online bestellen en betalen

Is een voetanalyse noodzakelijk?

Veel mensen sporten met verkeerde sportschoenen. Deze zijn vaak even snel gekocht en zaten in de winkel ‘wel lekker’. Maar iedere voet is anders en daarom niet geschikt voor iedere sportschoen. Om blessures te voorkomen én om optimaal te presteren is het dragen van de juiste schoen dan ook erg belangrijk.


Met onze voetanalyse weten wij in no-time de juiste afmetingen voor een uitstekende pasvorm. Wij kijken naar de lengte en breedte van de voet, maar ook of er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden. Denk aan een hoge wreef, knokkels, verstijfde grote teen, volle of slanke voet. Dit advies in combinatie met jouw wensen vormt de geschikte sportschoen voor jou en je voeten!

Wat kost een voetanalyse?

Een voetanalyse bij L.J. Sport is altijd GRATIS! Want alleen met een GRATIS voetanalyse weet jij zeker dat jij sportschoenen koopt die echt bij je passen. Zo kun jij optimaal presteren op het veld of in de zaal!

En wist je dat wij je voeten scannen en jij vervolgens van ons een voetprofiel ontvangt? 100% zeker weten dat jij de juiste sportschoen draagt? Maak dan direct een afspraak voor een GRATIS voetanalyse.

De stappen van een voetanalyse

Voetscan

Met de scanner krijgen wij inzicht in je voeten.

Analyse

We kijken op een loopband naar je loopstijl.

Advies experts

Samen met jou bespreken we je sportgedrag.

De voordelen van een goede voetanalyse bij L.J. Sport?

Met onze voetanalyse vinden wij de juiste sportschoenen die bij je passen. Zo komen wij tot een selectie schoenen die niet geselecteerd zijn op kleur, maar op de perfecte pasvorm.

Onze voetanalyse is geschikt voor vele sporten, zoals voetbal, fitness en bijvoorbeeld hardlopen. Voor elke sport een geschikte schoen!

Het dragen van de juiste sportschoenen voorkomt in de meeste gevallen veel blessures. Met onze voetanalyse zorgen wij voor sportschoenen op maat.

Nadat wij jouw voeten hebben gescand, ontvang jij van ons een GRATIS voetanalye. Handig voor nu, maar zeker ook voor later.

Voor welke schoenen is een voetanalyse mogelijk?

Een voetanalyse kan voor vele sporten. Denk bijvoorbeeld aan een voetanalyse voor hardlopen, een voetanalyse voor voetbal of een voetanalyse voor fitness.

Voetanalyse voetbal

De juiste voetbalschoen zorgt voor de beste skills op het veld.
Voetbal

Voetanalyse hardlopen

Met het dragen van de perfect bij jou en je voet passende hardloopschoen voorkomen je veelvoorkomende blessures aan bijvoorbeeld knieën.
Hardlopen

Voetanalyse fitness

Met de juiste fitness schoenen zorg jij dat je optimaal presteert! Zo wordt jouw trainingsschema ‘appeltje eitje’!
Fitness

Voetanalyse tennis

Met de juiste tennis schoenen zorg jij dat je het maximale uit je sport haalt.
Tennis

Voetanalyse zaal- en veldsporten

Op zoek naar de beste zaal-en veldsport schoenen? Maak gebruik van een gratis voetanalyse om de beste schoen voor jou te vinden.
Z&V SPORT

Voetanalyse wandelschoenen

Een eind wandelen? Niet zonder de beste schoenen.
Wandelen

De ervaring van onze klanten