Sportkleding laten bedrukken voor je team?

L.J. Sport biedt veel mogelijkheden op het gebied van bedrukken.

Kleding bedrukken voor je hele team?

Wil je direct een goede indruk maken op je tegenstanders? Bij ons kun je terecht voor het bedrukken van je sport,- bedrijfs- en promotiekleding. Wij bedrukken kleding voor alle sporten, zoals hockey, voetbal, tennis of hardlopen. En of je nou speelt op hoog niveau of in een ‘vriendenteam’, op maat bedrukte kleding draagt bij aan de ‘teamspirit’.

Van het bedrukken van initialen, namen, rugnummers, logo’s van verenigingen en sponsoren tot aan het bedrukken van sportschoenen of sporttassen. Maar wij bedrukken ook kleding voor particulieren, denk aan t-shirts voor het bedrijfsuitje met je team of promotiekleding voor een sponsordag. En dat alles al vanaf 1 stuk!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bedrukken voor teams en verenigingen, kom langs in een van onze winkels of neem contact op via teamsport@ljsport.nl.

Waarom L.J. Sport?

Betrouwbaar en persoonlijk

Professionele sportspeciaalzaak

Sportief & Deskundig personeel

Winkelen op afspraak

Veilig online bestellen en betalen

Eigen ontwerp bedrukking

Het bedrukken van kleding kan in veel kleuren, lettertypen en formaten. Heb jij al een tof ontwerp in gedachten? Neem deze dan mee naar onze winkel en wij zorgen dat jouw ontwerp wordt gedrukt.

Heb je nog niets in gedachten? Onze specialisten kijken graag samen met jou én onze handig ontwerptool naar een geschikt ontwerp. Zo zie jij meteen hoe je shirt, broek of schoen eruit komt te zien en heb je beeld bij de prijs.

Bedrukken particulieren

Staat er een leuk bedrijfsuitje op het programma en wilt u samen met het hele team nummers en namen achterop de shirts om een zo’n sterk teamgevoel te creëren?

Dat is geen enkel probleem. Bij ons kunt u terecht voor allerlei formaten, kleuren en lettertypen. Alles voor een hecht teamgevoel. En voor particulieren heeft bedrukking ook zeker zijn voordelen.

Wil jij bijvoorbeeld op je schoenen je naam zetten dan kunnen wij dat gelijk in de winkel laten doen. Zo voorkomen wij lange wachttijden. Ideaal dus als jij als cadeau voor iemand een shirt koopt met de naam op de achterkant!

Teamkleding laten bedrukken?

De kosten voor het laten bedrukken van kleding zijn erg verschillend en hangen af van het aantal kleuren en de grootte van de bedrukking. Er zijn wel een aantal bedrukkingen met een vaste prijs.

Het bedrukken van je naam kost bijvoorbeeld € 8,95, een rugnummer € 6,95 en een initiaal € 4,95. Wil je meer weten over de kosten voor het bedrukken? Kom langs in een van onze winkels of stuur een email naar teamsport@ljsport.nl.

De ervaringen van onze klanten