SUPERFEET

Zorg goed voor je voeten! 


Superveet

inlegzolen

Krijg jij na een lange dag staan of lopen last van je voeten, knieën, heupen en rug? Dan is de kans heel groot dat jij last hebt van doorgezakte voeten. Gelukkig is daar Superfeet!

Superfeet heeft na jaren onderzoek te doen de perfecte inlegzool ontwikkeld. De zolen passen in al jouw schoenen. Van sportschoenen tot aan casual schoenen.

Het dragen van de inlegzolen van Superfeet geven jou het comfort en ondersteuning die je verdient. Met als gevolg dat je hele lichaam pijn vrij wordt. Door de technisch gevormde plastic plaat aan de onderkant van de zool wordt jouw voet terug gevormd naar de gewenste stand. 

De inleg zool biedt ondersteuning bij de hiel door de verhoogde en versterkte hielkuip. Deze kuip zorgt voor een verminderde druk rond de hiel. Maar ook voor extra schokabsorptie. Door gebruik te maken van comfortabel foam met een antibacteriële laag bovenop blijft jouw voet fris en comfortabel, de hele dag door! 

Al de Superfeet inlegzolen kunnen worden bij geknipt waardoor de zolen bij iedereen en in elke schoen passen!

Superfeet Green en Blue

Eén van de allereerste Superfeet artikelen is de Superfeet Green. En meteen een van de beste in zijn soort. De Superfeet Green biedt jou de ondersteuning die je nodig hebt. Deze optie van Superfeet is perfect voor mensen met een hoge boog onder de voet. Door de plastic plaat onder zool wordt deze lege ruimte opgevuld waardoor het doorzakken voorkomen wordt. Met als gevolg dat jij steviger en comfortabeler in je schoenen staat. 

Door de diepe kuip in de zool komt jouw “natuurlijke kussentje” weer tevoorschijn. Dus ondanks de harde plaat voelt de zool zacht aan. Naast de Superfeet Green, heeft Superfeet een vergelijkbare zool uitgegeven, de Superfeet Blue. Qua specificaties praktisch hetzelfde als de Superfeet Green, maar voor een andere doelgroep, die veel breder is. De Superfeet Blue is geschikt voor eigenlijk alle voeten. Dus niet in tegenstelling tot de Superfeet Green voor mensen met een hoge voetboog.

Superfeet Flex, Slexthin en Flexmax

Ook in je sportschoenen wil je het comfort en de steun die je nodig hebt. Of beter gezegd, juist in je sportschoenen wil je het comfort en de steun die je nodig hebt. Ook daar heeft Superfeet een oplossing voor. De flex serie. Uitgevoerd in de FLEX, FLEXTHIN en de FLEXMAX. 

Al deze uitvoering zijn uitgerust met een flexibele hielkuip. Deze als hoefijzer gevormde hielkuip zorgt voor structuur en stabiliteit voor jouw voet. In combinatie met het duurzame aerosporing materiaal biedt de flex serie comfort van hiel-tot-teen! Het verschil in de verschillende uitvoeringen zit hem in de dikte van de zool. 

De FLEX is 4mm dik, de FLEXTHIN 3mm en de FLEXMAX 5mm. Dus heb jij sportschoenen die al wat krap rond de wreef zijn? Dan heb jij de Superfeet FLEXTHIN nodig. Kan je juiste wel wat opvulling gebruiken bij de wreef? Dan zit je goed met de FLEXMAX.

Superfeet inlegzolen

Verlang jij ook naar pijn vrij staan, lopen of hardlopen? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Inleg zolen van Superfeet! Wacht niet langer en kom het zelf ervaren. Heb je nog vragen over Superfeet? Die beantwoorden wij graag! 

Kom langs in onze winkel of neem contact op via 0252-240777 of info@ljsport.nl. Houd ook onze social media in de gaten waar we jou up to date houden! Zorg goed voor je voeten, kies Superfeet! 

Nike Phantom GT2

Ga jij graag hardlopen? Dan weet je vast wat voor klappen je benen moeten opvangen. Die klappen kunnen door middel van een Superfeet COMFORT RUN nóg beter worden opgevangen! Doordat iedere stap beter wordt opgevangen zal je minder snel vermoeid raken. 

Niet alleen word je er minder snel vermoeid van, maar ook maximaliseer je iedere stap. Dus ben jij een hardloper en heb jij nog niet de Superfeet RUN COMFORT in je hardloopschoenen liggen? Wacht dan niet langer en doe jezelf een plezier door een paar aan te schaffen! 

En speciaal voor de dames is er een Superfeet RUN COMFORT WOMEN’S uitvoeren. Met een hielkuip afgesteld op die van een vrouw om zo de pasvorm voor iedereen te optimaliseren. 

Zorg goed voor je voeten, ook tijdens het sporten! Bekijk snel ons gehele assortiment online of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

Ik wil graag persoonlijk advies