INDOOR


De indoorsporten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de Nederlandse sportwereld. Denk bijvoorbeeld aan Handbal, Badminton, Volleybal, Korfbal en ga zo maar door. Voor al deze sporten is de sportuitrusting een belangrijk onderdeel om optimaal presteren. Maar wat soort schoenen zijn dan het meest geschikt? Is bescherming van toepassing om blessures te voorkomen? L.J. Sport helpt je bij deze vragen door advies te geven in de juiste uitrusting.

Indoorschoenen
Blessures liggen overal op de loer. Het gebruik van kwalitatieve en goede indoorschoenen is daarom van groot belang.  Op die manier voorkom je de kans op een blessure om zo nog meer uit je sport halen. Kwaliteit is binnen de L.J. Sport een belangrijk aspect, maar we begrijpen natuurlijk ook dat de schoenen er hip en trendy uit moeten zien. L.J. Sport helpt je bij het vinden van de juiste schoenen die het beste bij jou passen. Wij bieden schoenen in diverse kleuren van topmerken zoals Adidas, Asics en Mizuno.

Indoorkleding
L.J. Sport biedt een uitgebreide collectie van indoor sportkleding bestaande uit korte en lange mouwen shirts, jacks, short voor heren en voor dames en kousen. Indoorsporten zijn sporten die worden beoefend in zalen en hallen. Je speelt dus niet in de open lucht zoals bij voetbal of hockey. Het is daarom van groot belang dat de kleding optimaal ventileert om zo jouw beste prestatie op het sportveld te laten zien.