RUNNING


Hardlopen is leuk én gezond, of je nu af en toe een rondje door het park loopt of een doorgewinterde renner bent. Voor wie doeltreffend wil hardlopen is advies en ondersteuning erg belangrijk. Wil jij voordat je begint met hardlopen advies inwinnen zodat je straks veilig en zelfverzekerd in je hardloopschoenen staat? Daar kan L.J. Sport jou mee helpen.

Hardloopadvies
Een goede voorbereiding is het halve werk. En hoewel doelen en trainingsprogramma bij het hardlopen absoluut onmisbaar zijn, moet je de waarde van een goede hardloop outfit zeker niet onderschatten! De juiste hardloopkleding en hardloopschoenen zijn van groot belang tijdens het hardlopen en je zult zien dat met de juiste kleding en materialen, je prestaties zullen verbeteren. Met de juiste hardloopkleding zullen ongemakken en kleine irritaties verleden tijd zijn en met de juiste hardloopschoenen, die perfect bij jouw voeten en loopstijl passen, zul je aanzienlijk minder last van blessures hebben.

Heb je een dringende vraag over de hardloopschoenen, hardloopkleding of hardloopaccessoires? Kom dan voor persoonlijk advies of een loopanalyse langs in een van onze winkels. Door middel van een loopanalyse en voetscan kunnen onze sportspecialisten je optimaal informeren.