HOCKEY


Hockey is een populaire sport in ons land. Spreekt de combinatie van gezelligheid, teamsport, competitie en intensief sporten jou ook aan en wil je binnenkort beginnen met hockeyen? Of is jouw hockeyuitrusting nodig aan vervanging toe? Want welke schoenen draag je op welke ondergrond? Hoe zwaar, lang en krom moet jouw ideale hockeystick zijn en in welke kleding train je optimaal in de winter of wanneer het hartje zomer is? 

Hockeyschoenen
Als hockeyspeler is het erg belangrijk om goede schoenen te hebben. Hockeyschoenen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de ondergrond waarop gespeeld wordt. 
Tijdens het hockeyen loop je veel en wissel je korte sprintjes af met plotseling stoppen, draaien, wenden en keren. Je voeten, enkels en kniegewrichten worden dan ook behoorlijk belast. Met goede hockeyschoenen voorkom je blessures en ben je bovendien sneller en wendbaarder op het hockeyveld. Bij L.J. Sport helpen we je graag om een paar geschikte hockeyschoenen te vinden.  

Hockeysticks
Je kunt bij het uitkiezen van een hockeystick op een aantal zaken letten, maar welke hockeystick het beste bij jou past blijft grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kom daarom langs in de winkel voor deskundig hockey advies en begeleiding bij jouw persoonlijke stickkeuze. 

Hockeykleding
Goede hockeykleding is van groot belang om optimaal te presteren op het hockeyveld. Het is daarnaast ook belangrijk om tijdens een training de juiste kleding te dragen. Op die manier voel je je vrij en comfortabel en haal je alles uit de training, om later tijdens een wedstrijd weer optimaal te presteren.