FITNESS


Fitness is een populaire en veelzijdige sport. De meeste sportscholen beschikken over een flinke verscheidenheid aan zowel kracht- als cardiogeoriënteerde fitnessapparaten. Daarom is het uiterst belangrijk dat je over goede fitness kleding en schoenen beschikt om zo optimaal te kunnen presteren.

Fitnessschoenen
Goede fitnessschoenen zitten comfortabel en bieden je voeten, enkels maar ook knieën voldoende steun en stabiliteit tijdens het sporten. Bij de meeste oefeningen belast je niet alleen je spieren, maar ook je pezen en je gewrichten. Draag daarom geen gewone gympen of casual sneakers tijdens het fitnessen, maar altijd speciale fitnessschoenen met goede dempende eigenschappen. Bij de L.J. Sport bieden wij een ruim assortiment fitnessschoenen, dus kom langs in onze winkels om de beste schoenen te vinden die aansluiten op jouw persoonlijke fitnessroutine en specifieke activiteiten.

Fitnesskleding
Maar wat trek je eigenlijk aan naar de sportschool?  Bij L.J. Sport vind je fitnesskleding van trendy merken die functionele sportkleding combineert met modieuze, trendy designs. Zo kom je niet alleen stijlvol en sportief voor de dag in de fitnessclub, maar kun je ook optimaal presteren! Voor specifieke vragen over fitness en advies omtrent de juiste uitrusting kun je altijd langskomen in een van onze winkels. Daar helpen onze experts je graag verder.