VOETBAL


Veel mensen weten niet dat de kwaliteit van je voetbalkleding van essentieel belang is als je op het veld staat; goede voetbalschoenen kunnen je prestaties verbeteren en de juiste voetbalkleding en voetbalaccessoires beschermen je tegen blessures en verhogen je spelplezier. Wil jij binnenkort beginnen met voetballen of zijn je voetbalschoenen aan vervanging toe? L.J. Sport geeft graag professioneel advies over de juiste voetbalschoenen, voetbalkleding en accessoires.

Voetbalschoenen
Hoge, lage, met of zonder sok, noppen of niet? Wel of geen veters? Voetbalschoenen zijn er in alle soorten en maten. Hoe maak je de juiste keuze als het gaat om voetbalschoenen?  Er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden zoals: het veld waarop je speelt, de pasvorm van je voet en het schoen materiaal dat jij het fijnst vindt. Met ons advies over voetbalschoenen helpen we je graag op weg bij het maken van de juiste keuze, zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over de kleur.

Voetbaluitrusting
Met goede voetbalschoenen alleen ben je er nog niet. Ook de rest van je voetbaluitrusting is van groot belang om comfortabel, veilig en met plezier te kunnen voetballen. Voetbal is een intensieve sport waar transpiratie wel degelijk aanbod komt. Verschillende soorten stoffen bij kleding kan hierbij een grote rol spelen. Daarnaast zijn scheenbeschermers ook van essentieel belang als het gaat om blessures te voorkomen. L.J. Sport biedt ook een ruim assortiment aan geschikt voor keepers. Kom langs in één van onze winkels om je te laten adviseren.