RACKETS BESPANNING


Bent u opzoek naar een nieuwe bespanning voor in uw racket? L.J. Sport helpt u met een persoonlijk advies. Wist u dat de juiste snaar een groot verschil kan maken tijdens het sporten?  

Voor iedere speelstijl is een andere snaar geschikt. Speelt u veel aan het net dat kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Babolat RPM Blast, een echte controle snaar. Wanneer u meer achter in het veld speelt raden wij eerder de Babolat Addiction aan.

LJ Sport webshop
Deze twee soorten bespanningen laten goed het verschil zien tussen flexibiliteit en de stugheid die snaren kunnen hebben. Naast de Babolat RPM Blast en de Addiction biedt L.J. Sport bijna 10 andere soorten snaren aan. Het is ook mogelijk om twee snaren te combineren of als u uw eigen snaar heeft bij ons te laten bespannen.  

Een snaar wordt in uw racket bespannen met een bepaald aantal kilo’s. Hiermee kunnen wij gemakkelijk de flexibiliteit of stugheid van de bespanning naar op uw persoonlijke voorkeur afstemmen.  
LJ Sport webshop
L.J. Sport kan met de juiste balans tussen het racket, het soort snaar en het aantal kilo’s niet alleen u fijner en wellicht beter laten tennissen maar kan eventueel ook blessures voorkomen.  


Mocht u vragen hebben of graag uw bespanning willen vervangen? Loop onze winkel binnen en vraag het aan een van onze medewerkers of neem contact met ons op door te mailen naar info@ljsport.nl of te bellen naar 0252-240 777.
LJ Sport webshop