Benieuwd of je nieuwe tennisracket de juiste is?

Bij L.J. Sport heb je de mogelijkheid om je tennisracket GRATIS uit te testen.

Laat je tennisracket GRATIS testen?

Je hebt dé tennisracket gevonden in onze winkel of online, en nu? Het is aan te raden om een tennisracket eerst uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat. Elke racket is namelijk anders en past niet bij elke speler. En de juiste tennisracket bepaalt voor een groot gedeelte je speelplezier en natuurlijk prestaties.


Door het testen van je tennisracket weet je of de tennisracket voldoet aan je wensen en past bij je speltype. Je kunt het racket (of meerdere) GRATIS bij ons uitproberen. Wij hebben een grote collectie tennisrackets van verschillende topmerken voor de recreatieve speler tot aan de topsporter.


Test je tennisracket op het trainingsveld of direct tijdens een wedstrijd, zodat je meteen weet hoe deze speelt onder spanning. Wil je meer informatie over het GRATIS testen van je nieuwe tennisracket? Neem contact met ons op via info@ljsport.nl of bel naar 0252-240 777.

Waarom L.J. Sport?

Betrouwbaar en persoonlijk

Professionele sportspeciaalzaak

Sportief & Deskundig personeel

Winkelen op afspraak

Veilig online bestellen en betalen

Hoe weet ik welke tennisracket geschikt is?

De zoektocht naar de juiste tennisracket is altijd een hele klus en is van veel factoren afhankelijk. Denk aan je niveau en speltype. Maar ook je gewicht en eventuele lichamelijke klachten spelen een belangrijke rol. Als echte sportliefhebbers helpen wij je graag bij de zoektocht naar de juiste racket. En ook daar hoort GRATIS je racket testen bij!


In onze collectie zitten tennisrackets van verschillende topmerken. Heb je naast een tennisracket ook nieuwe kleding nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Shirts, broekjes, sokken, schoenen en nog veel meer. Je vindt de gehele tennis collectie in onze webshop.

Hoe lang tennisracket uitproberen?

Begin je net met tennissen? Sla je af een toe een keer een balletje? Of ben jij dagelijks op het veld te vinden en al ver gevorderd? Welk type speler je ook bent, wij hebben de juiste tennisracket voor jou in onze collectie. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende racket. Gevonden, dan is het tijd om je racket uit te proberen. Want alleen zo kun je beoordelen of hij bevalt.

Je kunt bij ons één (of meerdere) tennisrackets GRATIS maximaal een week uit te proberen. Is een weekje niet voldoende en wil je de racket toch wat langer lenen? In overleg is bijna alles mogelijk. Een geschikte tennisracket gevonden in onze webshop? Neem contact met ons op om direct jouw tennisracket te testen.

Verschillende modellen zijn GRATIS uit te proberen

De ervaringen van onze klanten

Gratis je racket uitproberen?

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar de juiste racket!